Locatie:

Roggemole 3
8531 WB Lemmer

Telefoon:

0514-560900

Dak en zinkwerk

Dak en zinkwerk  

Massink Installatietechniek voert dak- en zinkwerkzaamheden uit voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen, schuren, dakkapellen en meer. Er wordt uitsluitend gewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult hebben van uw dak. Het is belangrijk om een dak goed te beschermen tegen weersinvloeden als wind, regen en sneeuw.

Wij geven de voorkeur aan kunststof of bitumineuze dakbedekking. Deze materialen zijn duurzaam, waterdicht en hechten uitstekend. Naast de basis dakbedekking kan uw woning ook worden voorzien van zinken of koperen toepassingen. De verwerking van zink en koper is hedendaags nog steeds ambachtelijk werk, waardoor de montage en de verwerking ervaring en vakmanschap vereist. De materialen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en kunnen in vele vormen worden toegepast.

Onze diensten:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • EPDM dakbedekking
  • Dakisolatie
  • Zink, koper en loodwerkzaamheden
  • Renovatie werkzaamheden

Lekkage 

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw helaas soms wel eens voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn, maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak of de woning. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig, maar het is wel aan te raden om dit door een specialist te laten uitvoeren.

Onderhoud 

Het onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen, slijtage en verlengt u de levensduur van het dak. Het dak voldoet aan de gestelde eisen en de kans op lekkage is beperkt.