Locatie:

Roggemole 3
8531 WB Lemmer

Telefoon:

0514-560900

Water

Waterinstallatie  

Water is één van onze belangrijkste levensbehoeften en veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat er (schoon) drinkwater uit de kraan komt. Men is zich er echter vaak niet van bewust hoe gecompliceerd het is om het water schoon te krijgen en schoon te houden. Daarnaast is efficiënt en veilig omgaan met drinkwater van groot belang.

De verantwoordelijkheid hiervoor ligt tot en met de watermeter bij de waterleidingsbedrijven. Vanaf de watermeter bent u zelf (eigenaar van een drinkwaterinstallatie) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het drinkwater. Hiervoor is een goede waterinstallatie van belang.

Bij Massink Installatietechniek installeren we uw volledige waterinstallatie vanaf de watermeter. Dit kan bij zowel installatie en renovatie vanaf de toiletgroep tot aan het keukenblok. Een goed afgestelde waterinstallatie voorkomt ophoping van bacteriën en legionellagroei in uw leidingen.

Onze diensten:

  • Aanleg nieuw waterinstallatie
  • Rennovaties
  • Verandering/uitbreidingen bestaande installatie

Lekkage  

Het kan soms voorkomen dat er sprake is van lekkage of dat er in de woning vochtplekken ontstaan. Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken om ergere lekkage of schade te voorkomen. Is de lekkage zodanig dat het water wegstroomt of is de waterleiding gesprongen, dan adviseren wij om direct de hoofdkraan af te sluiten zodat het water tijdelijk stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neemt u in beide gevallen snel contact met ons op, wij helpen u graag verder.