Locatie:

Roggemole 3
8531 WB Lemmer

Telefoon:

0514-560900

All-round installateur gezocht, fulltime

Massink Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf gespecialiseerd in alle facetten van de installatiebranche. Onze belangrijkste kernkwaliteiten in ons werk zijn creativiteit, afwerking en klantgerichtheid. Massink Installatiebedrijf is op 1 april 1999 opgericht door Herman en Hans Massink en sindsdien gegroeid tot een innovatief bedrijf met een goede naam. Als gevolg van de groei van ons klantenbestand zoeken wij ondersteuning van een nieuwe vakman.

Wil jij deel uitmaken van ons bedrijf en werken in een afwisselende resultaatgerichte omgeving? Kom dan bij ons werken in de functie van All-round installateur.

Wat ga je doen?

Je gaat werkzaamheden verrichten op het gebied van:

• Verwarming

• Gas

• Water

• Elektra

• Domotica

• Dak- lood en zinkwerk

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werkomgeving, waarbij je deel uitmaakt van een klein, maar gedreven team met “hart voor de zaak”. Je zal ingezet worden op diverse klussen in (met name) de provincie Friesland. Je ontvangt een marktconform salaris afgestemd op jou opleidingsniveau en werkervaring. Wij bieden tevens goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er kan altijd gesproken worden over ambities en scholingsmogelijkheden. Het betreft een dienstverband voor een jaar, waarbij er in overleg bij goed functioneren vooruitzicht is op een vast dienstverband.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een installateur die 40 uur (fulltime) inzetbaar is, met een afgeronde MBO (electro of loodgieter) opleiding en die in het bezit is van een VCA diploma en rijbewijs B. Tevens vragen wij minimaal 5 jaar all-round werkervaring met referenties.

Je bent daarnaast klant- en resultaat gericht, een echte doener, zonder 9 tot 5 mentaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je secuur en precies werkt. Verantwoordelijk bent en zelfstandig. Ook vragen we enige flexibiliteit, zo zijn er diverse klussen waar je op ingezet kan worden.

Heb je interesse in onze vacature?

Kijk op onze website www.massinkinstallatietechniek.nl of neem bij vragen telefonisch contact op met ons op het nummer 0514-560900.

Wil je reageren op deze vacature? stuur ons dan jouw CV en (eventueel) korte motivatiebrief. (info@massinkinstallatietechniek.nl)